Steinsalg

Vi selger stablestein til deg som liker å sysle litt i hagen på egenhånd.                        Det er et hav av muligheter med disse steinene. De kan f.eks. brukes til å lage en utepeis, blomsterkasse, badestamp, trapp, forblending av grunnmur på hus og garasje og fremfor alt: natursteinsmur. Det blir noen helt spesielle murer som naboene dine vil legge merke til!                                                                                        Du sparer mye penger på å sette opp en slik mur selv. En storsekk med stein koster 2200 kr, inkl. mva! En sekk bør holde til minst 3 kvadratmeter dersom de stables slik det er gjort på bildene, noe som nok gir den peneste muren. Det gir med andre ord en kvadratmeterpris på 733 kr! Men det kan også mures med sementfuger, og da holder en sekk til omtrent det dobbelte. Det som gjør disse steinene spesielle er de fine linjene i hver stein og blandingen av farger (forskjellige gråtoner og litt brunt). En annen ting er at du lett kan kløyve steinen dersom den ikke passer helt inn der du tenker at den skal være, noe som gjør dem veldig lette å jobbe med. Dersom du ønsker å prøve deg på et steinprosjekt kan du ta kontakt for en demonstrasjon, og samtidig få noen råd og tips om hvordan du kommer i gang. Ved kjøp av stein kan vi transportere dem hjem til deg og krane dem på plass der du ønsker det.

En liten demonstrasjon av steinene, stablet opp på et øyeblikk. Den firkantete, stavformete fasongen gjør dem veldig lette å stable.

Et resultat en kan være fornøyd med. Muren gjør ekstra ut av seg når det etableres et bed bak den.

[Sjøvaags Hekkplanter] [Stell av hekkplanter] [Hekkplanter] [Hageplanter] [Belegningsstein] [Natursteinsmur] [Maskinstablet mur] [Drenering] [Naturstampen] [Steinsalg] [Forblending] [Kontakt oss]